Monday, October 11, 2010

KHASIAT MAS COTEK!

Salam n Good Morning,

Kenape eh sunyi jer pagi nie ... hah! Enjin lum panas lagi? Aa.... ke pasal mood awal minggu masih ketat lagi?

Ari ni banyak story nak post kat blog ni, sebab 2 hari lepas banyak cite menarik nak dikongsi bersama pembaca blog budiman ....

Dimulakan dengan kisah sambungan Kang Mas Cotek. Kat bawah ni gambo produk Mas Cotek yang telah dihasilkan dalam bentuk uncang. Tak mahal, RM 25.00 je. Boleh tahan berbulan-bulan sebab 1 uncang boleh tahan untuk bancuhan selama 1 minggu, tapi kalau minum untuk 2 orang, maybe 2 uncang seminggu kut .... Perhatikan juga khasiatnye yang banyak!

Yang ni dah lebih 3 bulan saya simpan, masih elok lagi.

Inilah khasiatnye, untuk yang pentingkan penampilan diri secara natural, khasiat yang terakhir sekali tu sesuai untuk u all!

2 comments:

  1. Penah teringin minum tapi takut pahit sgt...kalau air ubat periuk tu akk biasalah minum..

    ReplyDelete
  2. Salam Kak CT, Weiii ... air ni rasanye macam air teh @ mata kucing, cuma tawar je, pahit tu kalau sejukkan dalam fridge, kalau minum masa suam2 kuku, memang sodap! Cubalah ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...